Torsdagen den 24 oktober

Vilken sommar vi har haft, fantastisk på många sätt. Några av oss hade kanske önskat lite regn nattetid men man kan inte få allt här i världen.

Vi är redan inne i oktober månad och än har vi tid kvar att vara ute och finslipa i får eller nöthagen.

Vi har passerat Continental i Belgien, EM i Norge och svenska mästerskapen är avgjorda. Även Sverigecupen samt unghundscupen har passerat.

Sulvk kan vara stolta över sina duktiga vallhundsförare som har kvalificerat sig till dom olika uttagningarna.

Vi har även ett gäng duktiga och engagerade sulvkare som är med och vallar in får/nöt, planerar och fixar inför tävlingar vi ska ha och har haft. Jag vet att det är slitit men utan Er så skulle vi inte ha några tävlingar! Så en stor eloge till alla er som på ett eller annat sätt är med och fixar.

Jubileumsfest står på tur den 16 november, ni kan läsa mer om festen på hemsidan. Kom ihåg att anmäl er senast den 1 november. Vi vill såklart gärna se nya som gamla medlemmar och ta gärna med er respektive.

Annat på gång är att Sulvk kommer att vara med och arrangera/deltaga i rasmontern på Stockholms hundmässa den 7-8 december. Vi vill förmedla vad en bordercollie samt workingkelpie bör användas till ur Svaks perspektiv.

Ha nu en fortsatt skön höst!

Er ordförande,

Anna Lundberg