STORT TACK FÖR ETT ENERGIRIKT 2013

hund_small_free

God Fortsättning på det nya året!

Hoppas ni alla har njutit av lite ledighet under jul och nyår. Nu är det nytt år och nya möjligheter som man brukar säga…

Mitt år har börjat så bra som det bara går, nytt jobb samt frisk och glad familj! Inte för att dom har varit sjuka, men man ska inte ta något förgivet.

Om vi tittar en snabbis i backspegeln så avslutade vi förra året med en fantastisk insats på stora stockholm för Svaks räkning, Sulvk visade därmed att vi är att räkna med! Läs mer på sulvk.org

Vi brakade loss och firade vår klubb som fyllde 40 år, den 16 november hade vi jubileumsfest i funbo församlingshem. Ett godkänt stort gäng kom och gjorde så att det blev en jättetrevlig tillställning. Mer om det på sulvk.org.

Vi har även hunnit med att lägga ut den nya hemsidan, allt annat som har hänt kan ni ta del av i verksamhetsberättelsen.

Sen har det jobbats mycket på olika plan som inte syns direkt ut i verksamheten – ta åt er alla som har lagt ner tid och engagemang!

Vår klubb är den största bland alla lokalklubbar med våra 180 medlemmar/2013. Det har varit en ynnest att få leda denna klubb tillsammans med en stark styrelse och härliga medlemmar under 2013. Glöm inte att det är vi medlemmar som gör klubben oavsett vilken stol man sitter på.

Mitt första år som ordförande har lidit mot sitt slut och om jag får önska en sista önskning, även fast det inte är julklappstid… om jag har medlemmarnas förtroende förstås önskar jag sitta ett år till! För detta är verkligen, ursäkta språket – skitkul!

Kallelsen har förhoppningsvis kommit i er brevlåda och snart stundar ÅRETS VIKTIGASTE MÖTE! Den 23 februari kl. 14.00 i Funbo församlingshem, memorera, skriv upp, boka upp denna eftermiddag!!! Det vore så roligt om vi kunde få träffa så många som möjligt av oss 180 medlemmar. Ni som har facebook, gå in där och säg om du kommer så har vi en hint om hur många som dyker upp.

Lisbeth Iller Jonsson och Ingela Uhlås kommer att vara på plats för att informera om det allra senaste inom bedömning får och nöt.

Kafferep med tillhörande kakbuffé kommer att vara uppdukad!

Det blir prisutdelning och avtackningar!

Ser fram emot att få träffa er allihopa på årets viktigaste möte – varmt välkomna säger styrelsen!

 

Med förhoppning om ett härligt 2014

Eder ordförande, Anna Lundberg

sulvklogga