Glimtar från clinic med Barbro Klingborg

Ca 40 tappra medlemmar trotsade det blöta vinterväglaget och åkte till Gåsvik för clinic med Barbro Klingborg.
Med erfarenhet, klokhet och mycket humor visade och berättade Barbro om sin träningsfilosofi och om sina hundar. Publiken var mycket koncentrerad och alla var angelägna ta in allt som sades. Många frågor och svar blev det under dagen och Barbros kvillrande skratt smittade av sig till publiken.
Det blev en rolig och lärorik dag.

Vy över ridhuset

Barbro visar delning och att det är viktigt att hunden förstår vad den ska göra
Värdparet Mikael och Marika Franzén som har en jättefin anläggning. Ett klubbrum är under uppförande och kommer komplettera ridhuset perfekt både för rid- och hundverksamheter. De inbjöd oss alla att boka träningar och kurser framöver.