Härliga augusti

Hej på er!

Vilken sommar vi har haft! har njutit av ledighet, sol och bad. Såklart tog vi vår årliga tur till High Chaparall som vår familj bara inte kan missa. Tips för er som inte har varit där, man blir aldrig för gammal för att leka cowboy och indian.
Har ju självklart varit ute i både fårhage och kohage för att slipa på team Lundberg, jodå vi kämpar på. Det är väldigt roligt att se ett ökat intresse för nötsektionens träningskvällar. Fårsektionen är ett större gäng då det blir naturligt att det tränas i olika konstellationer och grupper runt omkring. SULVK har arrangerat ett gäng tävlingar till dags datum både NN1, NN2 och IK1, IK2. Den 16-18 september arrangerar vi Nordiska hos Mattssons på Norrmalma. Den 22-23 oktober är det KM Får i samband med tävlingar hos Jozef Schimmel på Hagby Gård. Klubben bjuder alla medlemmar på lunch och fika på söndagen, kom och mingla!
Sen vill jag återigen lyfta på hatten till Alla ni som är med och hjälper till och gör vår klubb till vad den är – ni är fantastiska! Utan er ingen klubb. Go Sulvk!!

Vi ses!

Sensommarhälsingar /Anna