KM får 2018

Körs på Birgitta Ulvängs besättning på Husby Gård, Örsundsbro 5-6-7 oktober.

Kom och tävla om ÄRAN och fina vandringspriser!

Klasserna körs utspritt över de tre dagarna i ordning nedan.  Anmäl och betala på vanligt sätt via Vallreg – se länkar nedan. För IK1-klasserna så behöver du anmäla till både IK1 och din KM-klass. Om du enbart vill tävla KM så betalar du 125kr för din start. Vill du tävla IK1 så ingår din KM-avgift i den ordinarie avgiften 250kr.

Vi kommer köra max 35 starter totalt under dagarna. Målet är att alla medlemmar som vill tävla KM ska komma med med minst en hund var. Det som begränsar antalet deltagare är framförallt dagsljuset.

Klicka på länkarna nedan för att anmäla dig! Betala som vanligt efter lottning, 125 kr per start.

Cimastaven söndag 7 oktober efter IK1, för ej godkända vallhundar som ej tävlat IK1 eller IK2. (förkortad IK1-bana, man kan korta av hämtet och får hjälpa hunden på olika sätt mot poängavdrag, förklaring på plats). Startavgift 125kr
Siancupen söndag 7 oktober. För hundar som ej uppnått 2:a pris IK1 och ej tävlat IK2. (en IK1-bana utan delning). De som enbart vill tävla KM startar efter IK1 och betalar 125 kr.
Brassekannan lördag 6 oktober, ingår i IK1. För hundar med 1- eller 2-pris i IK1 och som inte tävlat IK2. De som enbart vill tävla KM startar efter IK1 och betalar 125 kr.
Balderstaven
 fredag 5 oktober, start ca 13.30. För hundar som tävlar eller tävlat IK2. Startavgift 125 kr

Klubben bjuder medlemmarna på lunch och fika under söndagen så kom och var med! Även om du inte är redo att tävla just nu så kom och mingla!
Meddela gärna att du kommer även fast du inte tävlar, så kan vi beräkna lunch och fika lite bättre. Skicka då ett mail till Anna Lundberg på: folkofa@telia.com, eller slå en pling till Anna på 070-2358788.

Övriga frågor besvaras av Eva Karlsson 070-5903636.

Ps. Självklart hjälps vi alla åt med allt som behöver göras under dagen.

Övrig info, vägbeskrivning etc. finns på Vallreg.

Kolla även i vår Facebookgrupp!

Med förhoppning om att vi får en härlig höstdag ute i fårhagen!
Väl mött!
Fårsektionen & Styrelsen